Waarom Centrum voor Balans

Een persoonlijke aanpak
Het succes van onze samenwerking is ondanks onze ervaring grotendeels afhankelijk van het begrijpen van jouw vraag. Wij besteden dan ook veel aandacht aan deze eerste fase: het leggen van een duidelijke vraaggericht/strategisch fundament, gebaseerd op een prettig gezamenlijk contact.

Uniek all-in pakket, totaaloplossing voor bedrijven
Van Balans, naar groei, naar strategie en verder groei, stabiliteit en/of succes realiseren is het meest succesvol wanneer alle elementen met elkaar in balans zijn. Van strategie tot marketing, van techniek tot design, en van kennis tot opleiding. Wij hebben een ruim netwerk waarbinnen specialisten opereren op diverse terreinen graag schakelen wij hen in overleg met u in om het traject verder uit te voeren. Of wij helpen u met het formuleren van een duidelijke vraag richting specialisten, opleidingen waarna u het traject verder zelf uitwerkt.

Voor ieder budget
Onze coaching wordt niet vergoed vanuit persoonlijke verzekeringen. Wel worden trajecten regelmatig betaald door werkgevers en instanties. U kunt daar zelf naar informeren. Voor bedrijven is het vaak mogelijk het een en ander onder scholing of andere kosten te boeken raadpleeg hiervoor uw boekhouder.
Ook geven wij regelmatig workshops waarbij wij de drempel zo laag mogelijk proberen te houden.

Resultaatgericht
Alle coaching en training die wij oppakken, doen wij vanuit een doel: persoonlijke balans voor onze deelnemers en een gericht antwoord op de vraag van een bedrijf/team. Onze passie is werken met onze opdrachtgevers aan deze balans/resultaten maar het resultaat valt of staat met de wil en de inzet van de deelnemers aan het traject.

Focus op de werkende mens, bedrijven, Overheid en instellingen.
Wij richten ons op teams en individuele medewerkers. Werken vanuit passie en betrokkenheid! Niets is zo leuk om samen binnen korte tijd resultaten te realiseren.

Samenwerken
Wij zien onze klanten meer als samenwerkingspartners dan als klanten. Dit komt omdat we vrijwel altijd langere tijd betrokken blijven na een cultuurverandering of teamtraject. Want echte balans/groei begint pas na een coaching/training. Groei en balans is een continu proces.
Bekijk onze mogelijkheden coaching, training, workshops